Мокрі, але щасливі: з'явилися фото запуску нової поліції в Маріуполі
Категорія
Україна
Дата публікації

Мокрі, але щасливі: з'явилися фото запуску нової поліції в Маріуполі

Мокрі, але щасливі: з'явилися фото запуску нової поліції в Маріуполі
Джерело:  Новини Донбасу

У понеділок, 30 травня, в Маріуполі, незважаючи на дощ, 127 працівників патрульної поліції склали присягу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новости Донбасса.
На складання присяги новими співробітниками правоохоронних органів в Маріуполі приїхали 27 начальників міських управлінь поліції з усієї України. У місті буде працювати 22 патруля.
Перед поліцейськими виступив і зачитав присягу колишній український військовослужбовець Віталій Горкун, який зайняв посаду виконуючого обов'язки начальника поліції Маріуполя. Він був добровольцем, брав участь у визволенні Слов'янська, а також брав участь в обороні донецького аеропорту.
На церемонії також були присутні прем'єр-міністр Володимир Гройсман, голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе, голова Донецької ОДА Павло Жебрівський, голова Представництва ЄС в Україні Ян Томбінський і міністра МВС Арсен Аваков.
Раніше повідомлялося, що 29 травня близько опівночі в Маріуполі на перетині проспекту Металургів і вулиці Італійської сталася ДТП, учасником якої, за даними ЗМІ, став начальник поліції Києва Юрій Зозуля.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?