У Росії несподівано взялися за хазяїна пропутінських тролів
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії несподівано взялися за хазяїна пропутінських тролів

У Росії несподівано взялися за хазяїна пропутінських тролів
Джерело:  fontanka.ru

У Росії порушили кримінальну справу на охоронця відомого петербурзького мільярдера Євгена Пригожина, якого називають господарем об'єднання інтернет-коментаторів, що створюють позитивний фон для президента РФ Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Фонтанку.
Як стало відомо, російські поліцейські влаштували рейд на вулицях Санкт-Петербурга і спробували зупинити кортеж мільярдера, який відмовився зупинятися. Почалося переслідування, яке зупинилося біля маєтка, що належить Пригожину.
Поліцейські спробували увійти всередину маєтка, однак охорона не дозволила їм цього зробити, і в результаті конфлікту, що тривав більше години, двох водіїв Пригожина притягнули до адміністративної відповідальності, а на охоронця мільярдера завели кримінальну справу за статтею про «застосування насильства до представника влади».
Варто відзначити, що Євген Пригожин - власник і глава корпорації «Конкорд», в сфері інтересів якої громадське харчування, будівництво, засоби масової інформації. Його структури займають майже монопольні позиції в контрактах з Міноборони РФ.
Також, за даними «Нової газети», Пригожин фінансує роботу так званих «Ольгінських тролів» - платних інтернет-коментаторів і блогерів, які створюють необхідне замовнику інформаційне тло в соціальних мережах, а також видимість масової підтримки всіх рішень і дій представників російської верхівки.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше авторитетне видання Forbes запропонувало ефективний спосіб боротьби з путінськими троллями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?