Екс-міністр Януковича похвалилася інформацією від ГПУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Екс-міністр Януковича похвалилася інформацією від ГПУ

Екс-міністр Януковича похвалилася інформацією від ГПУ

Колишній міністр юстиції часів президентства Віктора Януковича Олена Лукаш

заявила, що Генпрокуратура зупинила розслідування стосовно неї.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Лукаш.


"Повеселю вас трохи свіжими новинами. У ГПУ знову буксують: розслідування відносно мене знову зупинено. Це такий процесуальний трюк, коли, ну, дуже треба потягнути час. Терміни наближаються до завершення, а перспектива знайти "хоч щось" туманна як ніколи. Вичерпалися і втомилися в прокуратурі за два роки старанних, але безплідних пошуків. Низькі обороти. Холостий хід. Може, вистачить їм ламати цю комедію?" - написала екс-міністр.


Вона також навела першу і останню сторінки постанови старшого слідчого Київської прокуратури з особливо важливих справ Кривобока Ю.В.


Згідно з документами, рішення узгоджене з прокурором у кримінальному виробництві-прокурором першого відділу управління спецрозслідування департаменту процесуального керівництва ГПУ Будником. Причини, за якими прокуратура прийняла таке рішення, на опублікованих двох сторінках рішення не оприлюднено.
Як відомо, ГПУ підозрює Лукаш в заволодінні коштами державного бюджету в розмірі 2,5 млн грн і вчиненні службового підроблення.
Раніше Олена Лукаш заявила, що суд Євросоюзу зобов'язав Україну компенсувати позовні витрати президента-утікача України Віктора Януковича і двох його синів. У Міністерстві юстиції України це назвали плодом уяви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?