Я гей, я був в АТО: в соцмережах обговорюють відверте інтерв'ю бійця
Категорія
Україна
Дата публікації

Я гей, я був в АТО: в соцмережах обговорюють відверте інтерв'ю бійця

Я гей, я був в АТО: в соцмережах обговорюють відверте інтерв'ю бійця

Соціальні мережі обговорюють інтерв'ю українського воїна, учасника АТО, який розповів про геїв на передовій в контексті загроз "кривавої каші" від "Правого сектора" і ОУН.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Івана Яковини.
Український воїн на ім'я Олег, який не став називати свого прізвища, пройшов Іловайський котел і бої під Донецьким аеропортом, розповів про декілька випадків сексуальних відносин геїв на передовій.
У той же час він додав, що в АТО ніхто не ризикнув відкрито зізнатися у своїй нетрадиційній орієнтації.
Коментуючи інтерв'ю бійця, опубліковане гей-альянсом України, Яковина написав: «До питання про геїв в українській армії. Зараз знову піднявся сморід від так званих «націоналістів», які замість сепарів у АТО збираються воювати з власними співгромадянами в Києві».
«Бити збираються і тих, хто в армії служив, страждав і гинув нарівні з усіма», - додав він.
Відомий економіст-реформатор Max Nefyodov також залишив свій коментар: «Я не впевнений, що м *** ки геє-ненависники вміють читати».
На це Тетяна Пашина відповіла: «Вони прекрасно читають, причому Старий Завіт».
А Андрій Крамченко додав: «Цих дивних людей чомусь турбує, як хтось розпоряджається своєю власною дупою. Ну чи не олені?».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в «Правому секторі» і ОУН попередили про «криваву кашу», яку вони збираються влаштувати на ЛГБТ-фестивалі в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?