Лідер російських націоналістів розповів, як Кремль заманював його на Донбас
Категорія
Світ
Дата публікації

Лідер російських націоналістів розповів, як Кремль заманював його на Донбас

Лідер російських націоналістів розповів, як Кремль заманював його на Донбас
Джерело:  apostrophe.ua

Лідер російських націоналістів і організатор "Російських маршів" Дмитро Дьомушкін

розповів, як йому в Кремлі пропонували посаду мера одного з міст Донбаса.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Апостроф

.


"Проект "русскій мір" придумали, як тільки відбувся Майдан, я читав аналітичну записку, яку тоді принесли Путіну, особливо розділ, що стосується націоналістів. Йому написали, що ось ці пасіонарні, ударні шари для революції - це націоналісти, футбольні фанати, - це основна рушійна сила Майдану. Тому прийняли рішення нас зачистити. Ще до кампанії по "референдуму в Криму" вони сказали нам - хочете жити, давайте збирайтеся і терміново їдьте", - сказав він в інтерв'ю виданню.


Дьомушкін розповів, як йому пропонували посаду на південному сході України.


"Я тоді вже зрозумів, до чого це веде і куди потім подінуть всіх цих людей. Їх просто не пустять назад в країну. Після цього на мене почали тиснути і погрожувати, одночасно пропонуючи і пряник у вигляді посади мера одного міста на південному сході України. Але мені ця перспектива не посміхалася, і щоб припинити "переговори", я записав відеозвернення, де розповів про ці теми і про події, розкривши плани. І з цього моменту, мабуть, у мене почалося інше життя. Наше об'єднання було практично знищено. Зараз не залишилося жодної людини з ради нашого об'єднання, яка би не сиділа у в'язниці або не тікала з Росії, крім мене, хто чекає вироку", - зазначив Дьомушкін.


Раніше

в мережі згадали, як один з головних пропагандистів президента Росії Володимира Путіна актор і журналіст Володимир Соловйов виступав проти анексії Криму

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?