Жорстоке вбивство кримської татарки: глава Меджлісу назвав винного
Категорія
Світ
Дата публікації

Жорстоке вбивство кримської татарки: глава Меджлісу назвав винного

Жорстоке вбивство кримської татарки: глава Меджлісу назвав винного

Глава Меджлісу Рефат Чубаров назвав ім'я підозрюваного у жорстокому вбивстві 35-річної кримської татарки в окупованому Криму. Ним виявився житель міста Старий Крим Олексій Гнєздилов.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Чубарова.
"День 30 травня розпочався зі страшної звістки про черговий злочин, скоєний в Криму проти кримських татар. 29 травня 2016 в Старому Криму поглумилися і вбили Алієву Мумін, 35 років, мешканку села Ізюмівка Іслям-Терського району (колишнього Кіровського). По гарячих слідах завдяки братам убитої Мумін, один з ґвалтівників і вбивць спійманий. Ним виявився Гнєздилов Олексій, житель Старого Криму", - написав глава Междлісу.
Він додав, що похорони Алієвої Мумін відбудуться сьогодні о 15.00 в с. Ізюмівка. За його словами, на похорон вже прийшло багато людей з усіх кінців Криму, і сім'я убитої Мумін - мама і два брата - потребують моральної та матеріальної підтримки.
Раніше повідомлялося, що в ході прямого ефіру на пропагандистському телеканалі НТВ російський журналіст Орхан Джемаль розвінчав міф про "російську більшість" Криму.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?