Облитий в Києві кефіром російський блогер відхрестився від антиукраїнських слів
Категорія
Світ
Дата публікації

Облитий в Києві кефіром російський блогер відхрестився від антиукраїнських слів

Облитий в Києві кефіром російський блогер відхрестився від антиукраїнських слів

Російський блогер Рустем Адагамов, якого в Києві облили кефіром, спростував звинувачення в антиукраїнських висловах про Крим і Євромайдан.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook письменника Бориса Акуніна.
"Після вчорашнього поста про "кефір" безліч українців прислали мені знімки твітів Рустема Адагамова з капостями про Майдан, Крим і Донбас. Пишуть, що людину, яка все це понаписувала, правильно обгидили. По-перше, все одно неправильно. Подібні методи - мерзота. По-друге, твіти ці - фейк і мерзотна провокація", - написав Акунін.
За словами письменника, Адагамов йому розповів, що він українофіл і до Києва приїхав знімати етніку.
"Я запитав його прямо: писав він це чи ні. Ось що він відповів: "нісенітниця собача, я в ЖЖ списався свого часу про те, що зробили з Кримом, що зробили з Донбасом. Найсмішніше, що я українофіл, ... приїхав зняти будь-яку етніку, вчора знімав дівчат у вишиванках, мені зробили особливу вишиванку, я в ній цілий день по місту ходив. На Майдані тільки до стіни не пішов, тому що я все це бачив і боявся розплакатися при всіх. Крим природно український, тут навіть говорити нема про що. Те, що натворили з Донбасом - це злочин. Україна рідна мені країна, у мене тут син народився. Так, я був проти того, щоб ментів на Груші палили пляшками. Але це були ті ж самі, хто вчора напав на мене. Така ж мразь. Хіба мало її в різних країнах? А з тих скріншотів, що викладають, там половина видумана. Це легко робиться", - зазначив Акунін.
Рустам Адагамов в своєму Facebook підкреслив, що він проти анексії Криму та "в жаху від війни на Донбасі".
"Українці в ФБ, я не збираюся лізти до вас у друзі. У мене їх тут і так вистачає. Я приїхав спокійно погуляти по Києву, сходити на Майдан, де провів багато часу і згадати ті дні. Ті скріншоти, які ви мені тут кидаєте в коменти, намальовані в більшій мірі - я так теж вмію. Так, мені не подобалося, коли на Груші ментів палили пляшками - вони такі ж українці як і ви. Так, мені не подобається Савченко. Звичайно, я проти анексії Криму. Звичайно я у жаху від війни в Донбасі. І я всім серцем за те, щоб ми знову стали добрими сусідами. Я до вас приїхав з легким серцем і любов'ю. Перестаньте обіцяти мені ножик в печінку. Це вам не личить. Я ось гуляю по київських вулицях і мені це в кайф", - написав блогер.
Він додав, що це була його остання поїздка в Україну.
"І я можу пообіцяти, що це був мій останній приїзд в Україну. Це ваша чергова перемога", - заявив Адагамов.
Нагадаємо, на російського блогера Рустема Адагамова напали в Києві активісти організації С14, звинувативши його в підтримці анексії Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?