Луценко не дав потішитися екс-міністру Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко не дав потішитися екс-міністру Януковича

Луценко не дав потішитися екс-міністру Януковича
Джерело:  УНН

Генеральний прокурор України Юрій Луценко не дав порадіти екс-міністру юстиції часів президентства Віктора Януковича Олені Лукаш, яка раніше оголосила про зупинку розслідування ГПУ щодо її справи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
На прес-конференції генпрокурор пояснив, що після отримання необхідного документа від одного з державних установ розслідування у справі Лукаш буде відновлено.
"Я б на її місці так швидко не радів. Ми повинні отримати остаточний документ від однієї з держустанов. Після цього справу буде відновлено і прийнято законне рішення", - сказав Луценко.
Відзначається, що Олену Лукаш підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ч. 5 ст.191 (розкрадання в особливо великих розмірах) та ч. 2 ст.366 КК (службова фальсифікація).
Як повідомляв ONLINE.UA,  Олена Лукаш заявляла, що суд Євросоюзу зобов'язав Україну компенсувати позовні витрати президента-утікача України Віктора Януковича і двох його синів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?