ДНР оголосили психи і люди, які пішли з ринку - очевидець
Категорія
Україна
Дата публікації

ДНР оголосили психи і люди, які пішли з ринку - очевидець

ДНР оголосили психи і люди, які пішли з ринку - очевидець
Джерело:  online.ua

Відомий український журналіст і блогер Денис Казанський пригадав, що оголошення ДНР влаштували психи і випадкові люди, які опинилися на центральній площі Донецька.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Була придумана така комбінація - з "делегатами від міст Донецької області". На мітингу зібрали всіх цих психів, і натовп пішов від площі Леніна до обласної державної адміністрації - по центру міста», - зазначив Казанський.
До цього мітингу-ходи почали приєднуватися «перехожі, які просто у справах йшли, ринок поруч - звідти теж люди підтягнулися».
«До них стали приєднуватися. І ось в облраді якісь бабки бродили з продуктами, мужика бачив - у нього з сумки курячі лапи стирчали. І залишилися кадри: ці нібито депутати голосують за ДНР, а в залі гопники в "пі * орках", ну, знаєш, в цих шапочках», - додав блогер.
За його словами, спочатку «сепари хотіли, щоб все відбулося, як в Криму, де депутати автономії реально проголосували за відділення від України, але наша Донецька облрада не збиралася за це голосувати».
«Видно, що непотріб якийсь забіг, але сидять же - тягнуть руки! "Ми голосуємо!" До речі, канал Lifenews збрехав і передав в ефірі, що голосували справжні депутати облради», - резюмував журналіст.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: До Донецька приїхали нацисти з Росії, а ДНР врятував від смерті Стрєлков - журналіст про те, як почалася війна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?