Путін упевнений, що розуміє Україну - журналіст розкрив секрет президента Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін упевнений, що розуміє Україну - журналіст розкрив секрет президента Росії

Путін упевнений, що розуміє Україну - журналіст розкрив секрет президента Росії
Джерело:  news.liga.net

Колишній головний редактор російського телеканалу "Дождь" Михайло Зигарь пояснив, чому президент Росії Володимир Путін упевнений, що розуміє українців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю ЛИГА.net.
За словами журналіста, у Путіна як радянської людини є переконання, що він дуже добре знає і розуміє Україну. "Адже як: кілька разів там був, в Криму відпочивав, Ротару слухав - загальний культурний бекграунд. Коли він говорить, що ми - єдиний народ, то абсолютно вірить в це".
Також Зигарь згадав про кума російського президента Віктора Медведчука: "Ось Путін і Медведчук - це один народ. Така споріднена душа, коли познайомилися з людиною вже в дорослому віці, але здається, що знали його все життя. Насправді це просто схожі освіти, схожі книжки, схожа кар'єра".
"Позавчора (26 травня, в день обміну Надії Савченко - ред.) на сайті Кремля з'явився дуже цікавий ролик. Медведчук в ньому - як рояль з кущів - з'являється раптом в ролі посередника між громадянками Росії і президентом країни. Що ж, найкоротший шлях", - резюмував журналіст.
Як повідомляв ONLINE, UA, раніше Михайло Зигарь пояснював, як Володимир Путін повірив у власну велич і не дозволяє нікому зі свого оточення сперечатися з собою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?