Облитого кефіром в Києві російського блогера спіймали на брехні
Категорія
Україна
Дата публікації

Облитого кефіром в Києві російського блогера спіймали на брехні

Облитого кефіром в Києві російського блогера спіймали на брехні
Джерело:  online.ua

Російського блогера Рустема Адагамова, який був облитий кефіром в Києві, викрили у брехні.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Зокрема, Адагамов, який заявляв про те, що «ті скріншоти, які ви мені тут кидаєте в коменти, намальовані більшою мірою- я так теж вмію, і я всім серцем за те, щоб ми знову стали добрими сусідами», при цьому публікував повідомлення про «український федеральний округ РФ».
Так український блогер Вадим Фульмах в своєму Facebook виклав відповідний скріншот і підкреслив:
«Скрін зробив сам - зверніть увагу на синю пташку (ознака авторизованого блогу знаменитостей - жодних шансів сказати, що це фейк)».
«Звичайно, він не українофоб. Швидше, звичайний "небутерброд"-антипутінець, який щиро вважає, що антипутинська позиція - це така індульгенція. Не він перший, не він останній. У мене запитань більше немає. А бити і обливати кефіром недобре», - написав він.



У свою чергу інший український

блогер Роман Шрайк

у своєму Facebook розповів про рішення Адагамова більше не приїжджати в Україну і додав: «Горе-то яке. Пан з самого Парижу приїхали розповісти нам, бовдурам, що країни-то нашої й нема. А єво кефіром супостати вимазали».


«Цей пан стверджує, що скріншоти його п'яних виливів - підробки. Ну так от посилання, яке він на тверезу голову забув видалити», - додав Шрайк.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Рустем Адагамов зізнався, що дуже боявся під час нападу, що його вб'ють

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?