Турчинов виявився власником зброї часів Першої світової війни
Категорія
Україна
Дата публікації

Турчинов виявився власником зброї часів Першої світової війни

Турчинов виявився власником зброї часів Першої світової війни
Джерело:  Укрінформ

Кулемет "Максим" отримав не тільки екс-прем'єр Арсеній Яценюк, а й секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов.
Про це заявив глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Укрінформу.
"У нас багато таких кулеметів зразка 1910 року ще з часів першої світової. І його (Арсенія Яценюка - ONLINE.UA) нагороджував, і Турчинова, і ще декого. І вважаю, що це було цілком заслужено і ніяк не шкодить інтересам держави. Це моя пряма функція і моє право, і я ним користуюся - тут немає нічого смаженого", - прокоментував ситуацію Аваков.
Також глава МВС порадив всім "іноді деяким людям в керівництві держави, які щось роблять, дякувати, а не тільки посилати їм услід прокляття або сарказм".
Як повідомляв ONLINE.UA, Арсеній Яценюк розповідав, що робитиме з кулеметом часів Першої світової.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?