Під Одесою знешкодили небезпечну банду: опубліковано ефектне відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Під Одесою знешкодили небезпечну банду: опубліковано ефектне відео

Національна поліція України
Під Одесою знешкодили небезпечну банду: опубліковано ефектне відео

В Одеській області співробітники управління карного розшуку Головного управління  Національної поліції України  затримали злочинців, які скоювали розбійні напади на будинки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Нацполіціі.


У поліції Рівненської області відзначають, що чотири озброєні люди в масках вночі розбили вікно і проникли в один з житлових будинків, де проживала сім'я з малолітніми дітьми.


"Зловмисники зав'язали руки і ноги хомутами і скотчем п'яти малолітнім дітям, які відпочивали в окремих кімнатах від батьків і потрапивши в кімнату власників будинку, надягли наручники господареві і замотали руки скотчем дружині. Вони вимагали грошей від господарів будинку, жінка вказала нападаючим на місце знаходження грошей, однак один з чоловіків вистрілив з пістолета їй у ногу, після чого остання була змушена вказати, де знаходиться решта грошей - в загальній сумі близько $20 тис. Викравши гроші, зловмисники зникли", - відзначають в поліції.


Матеріали про зловмисників направили в управління Нацполіціі інших областей України для встановлення можливого місцезнаходження злочинців, які імовірно пересувалися на червоному автомобілі "Dacia-Logan".


Після детальної розробки операції із затримання даних зловмисників, співробітниками карного розшуку спільно з відділом швидкого реагування даних правопорушників було затримано на в'їзді в Одесу.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  відбулося гучне затримання у справі про 2 травня 2014 року в Одесі.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?