Путіна просто змусили - російський націоналіст про обмін Савченко
Категорія
Україна
Дата публікації

Путіна просто змусили - російський націоналіст про обмін Савченко

Путіна просто змусили - російський націоналіст про обмін Савченко
Джерело:  apostrophe.ua

Лідер російських націоналістів і організатор "Російських маршів" Дмитро Дьомушкін  розповів, чому  повернення незаконно засудженої в Росії льотчиці Надії Савченко в Україну, - не перемога президента РФ Володимира Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Апостроф.


"У нас спочатку на всю країну трубили про "навідницю, вбивцю, карателя мирних журналістів", а потім ось так взяли і погодилися на обмін на хлопців, "які раніше звільнилися". Так що це не перемога Путіна. Кремль зі своїх полонених героїв робити не захотів, Путін зустрічати їх не поїхав, і громадськість з кульками і квітами, не нагнали", - зазначив Дьомушкін.


Також він підкреслив, що в Україні ситуація зовсім інша, і перед Надією Савченко відкрилися великі можливості, вона може претендувати на великий вплив, все залежить тільки від її амбіцій і талантів використовувати ситуацію.


Дмитро Дьомушкін пояснив, що  затримані ГРУшники Олександр Александров і Євген Єрофєєв  себе негарно піднесли ще на самому початку. "Коли їх захопили, вони почали зайвого базікати, на відміну від Савченко, яка все говорила так, як є, не вибачаючись, а знущаючись над слідством. Голодування оголошувала, пісні співала, заяви політичні робила, не забуваючи наслідок і владу ображати. Загалом, вела себе як незламний солдат з радянських фільмів і пощади не просила. на відміну від тих двох солдатиків, поведінку яких в Кремлі не оцінили більш ніж на дві дівчини на зустрічі", - зазначив він.


"Путіна просто змусили в рамках переговорного процесу віддати Савченко по-хорошому. Сам би він би її не проміняв, особливо на цих двох", - резюмував націоналіст.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Дмитро Дьомушкін жорстко пройшовся по політиці Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?