Росіян закликали їсти картоплю і оселедець заради духовності: в мережі сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіян закликали їсти картоплю і оселедець заради духовності: в мережі сміються

Росіян закликали їсти картоплю і оселедець заради духовності: в мережі сміються

У мережі сміються над віце-губернатором Новосибірської області Сергієм Сьомкою, який заявив, що любов до сиру з пліснявою веде до бездуховності, а росіяни повинні їсти картоплю і оселедець.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського блогера і журналіста Павла Прянікова.
Сьомка вважає, що добре, коли в холодильниках у всіх - однаковий набір продуктів, а на столі - картопля і оселедець.
"Все вірно", - іронічно зазначив Павло Пряніков.
У коментарях користувачі мережі додали:
Valsinats Ninatso: "Ога, по пиці видно".
Олег Носков: "У бюджеті області дефіцит намалювався (несподівано, як би)... Москва гроші затискає. Програму з модернізації тепломереж ніби як згорнули... Процес пішов, коротше. Доводиться про духовне подумати".
Кір Демени: "Ось відчуваю вже, як пліснява вражає мозок і перетворює мене в бездуховного виродка. Аааааааааа врятуйте наші душі sos!!!"
Леонід Федяк: "Фото холодильника віце-губера додається?"
Євген Левіт: "Це дивлячись якого кольору пляснява. Якщо блакитна - там педерастія єссно. Якщо біла - то це 5а колона і опозиція. А оселедець (тільки не Івасі, він теж норвержський, тобто гейропский і бездуховний) треба в церковних крамницях продавати. Загортаючи в Житіє Гундяєва".
Раніше повідомлялося, що  в Росії в Оптиній пустелі Калузької області ченці виготовляють власний сир камамбер з білою пліснявою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?