У Росії розповіли, що буде, якщо НАТО пригрозить ударом по Петербургу
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли, що буде, якщо НАТО пригрозить ударом по Петербургу

У Росії розповіли, що буде, якщо НАТО пригрозить ударом по Петербургу
Джерело:  online.ua

Російський соціолог і економіст Владислав Іноземцев заявив, що президент Росії Володимир Путін подумає про повернення Криму тільки в разі, якщо сили НАТО пригрозять наступом на Петербург.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
Іноземцев вважає, що економічна криза і санкції не можуть змінити політику Путіна.
"Ні. Вона не зміниться. Є економічні проблеми. Якщо він їх бачить, то він готовий торгуватися, придумувати хитрі методи, підкуповувати олігархів, забезпечувати додаткові переваги своїм друзям, які опинилися під санкціями. Ось недавно були розміщені російські євробонди, новий борг, там дуже складна система, коли під виглядом євробондів були заведені певні російські офшорні кошти. Тобто коли Путін бачить економічні проблеми - вирішує їх економічними методами. Коли бачить політичні - вирішує політичними. Але ніколи їх не змішує", - сказав економіст.
Він зазначив, що санкції не змусять Кремль повернути анексований Крим.
"Зв'язку між санкціями і необхідністю повернення Криму просто не існує. А ось якщо сили НАТО пригрозять наступом на Петербург - тоді в Москві подумають. Якщо SWIFT вирубають, то все одно ніяких політичних рухів не буде. Погіршення життя в Росії більше пов'язують з падінням цін на нафту. Хто в цьому винен в свідомості людей - це інше питання", - сказав Іноземцев.
Читайте повний текст інтерв'ю Владислава Іноземцева ONLINE.UA: Є умова, за якої Путін подумає про повернення Криму

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?