Країна правди, що перемогла: в соцмережах коментують публікацію "чорної бухгалтерії ПР"
Категорія
Політика
Дата публікації

Країна правди, що перемогла: в соцмережах коментують публікацію "чорної бухгалтерії ПР"

Країна правди, що перемогла: в соцмережах коментують публікацію "чорної бухгалтерії ПР"
Джерело:  online.ua

У соцмережах активно коментують оприлюднення народним депутатом Сергієм Лещенком і журналістами "Української правди" частини так званої "чорної бухгалтерії Партії регіонів", про яку раніше заявляв генерал СБУ Віктор Тріпак.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Україна - країна правди, яка перемогла. Всім все розповідають, пишуть, пояснюють, виносять на світло, розкривають, розслідують... Люди читають, обурюються, обурюються. Але проходить час і все одно знаходяться зомбі, які голосують як раніше. Зате всі дуже-дуже чекають реформ", - пише у себе в Facebook народний депутат Мустафа Найєм.
"Новина цього тижня і місяця очевидно. Спасибі колегам за роботу", - захоплюється журналіст Олексій Мацука.
"Про прекрасне. В принципі, нічого нового. Але приємно побачити чесні, відкриті обличчя і дізнатися, скільки коштує такий святий вираз обличчя. Чорні каси є у всіх партій. Ми побачимо ще не одну бухгалтерську книгу. Як говорив доктор Хаус - всі брешуть. І це чиста правда", - пише блогер Ян Валетов.
Журналіст і радіоведучий Павло Новіков відзначає: "Але ж і у мене в стрічці є люди, живі справжні люди, які освоювали бюджети партії регіонів. Я пам'ятаю, що "спи *** ти менше половини" вважалося неефективним в подібних проектах всього-то 10 років тому. Причому на кожному виконавському рівні. З одного боку, це показує їхній патріотизм: за гроші внутрішнього окупанта показувати йому ж дулю в кишені і мати офіс на вулиці Лютеранській. З іншого боку, це навчило дуже багатьох "так" ставитися до держави. Своєї держави. В якій сп*** ти менше половини - неефективно. Ой, і не кажіть нам про захист такого середнього класу. Хоча ні - кажіть. Людей в моїй стрічці дійсно варто захищати, навіть якщо вони п **** и у регіоналів трохи більше половини. Ну якось же потрапили вони в мою стрічку!:)".
"Уже два роки Петро Порошенко тримає на чолі Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського, хоча давно міг його звільнити. Став у пригоді Охендовський Порошенкові, нехай раніше і отримував зарплату в Партії регіонів. Правда всього 1,5 тисячі доларів. Порошенко цінує Мишу більше регіоналів?))", - пише журналіст Валерій Літонінський.
Нагадаємо, серед іншого в оприлюднених документах є і свідоцтва того, що в Партії регіонів платили своїм колегам по Раді 6 скликання, зокрема "Нашій Україні".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?