Вибори на Донеччині: бойовики ДНР заговорили про шанси
Категорія
Україна
Дата публікації

Вибори на Донеччині: бойовики ДНР заговорили про шанси

Вибори на Донеччині: бойовики ДНР заговорили про шанси
Джерело:  РІА Новини

Представник бойовиків ДНР в контактній групі щодо Донбасу Денис Пушилін заявив, що теоретично існує шанс узгодити з Києвом проведення місцевих виборів на окупованих територіях.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Шанс узгодити з Києвом проведення виборів на Донбасі теоретично є, але про терміни говорити поки не доводиться», - сказав він.
Представник бойовиків додав, що зараз для Донецька першочергово провести праймеріз (тип голосування, в якому вибирається єдиний кандидат від політичної партії. Між обраними кандидатами потім проходить звичайне голосування - ред.).
Нагадаємо, ватажок ДНР Олександр Захарченко 23 травня заявив, що в "республіці" будуть проведені праймеріз з метою висування кандидатів для участі в місцевих виборах, передбачених Мінською угодою. Він також зазначив, що бойовики не збираються проводити вибори на окупованих територіях Донбасу за законами України.
Президент України Петро Порошенко в свою чергу заявив, що без введення поліцейської місії ОБСЄ і без відновлення контролю України над державним кордоном проведення виборів на тимчасово окупованій території Донбасу не є можливим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?