Російський авіаудар по сирійському місту вбив 23 людини: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський авіаудар по сирійському місту вбив 23 людини: опубліковано відео

Російський авіаудар по сирійському місту вбив 23 людини: опубліковано відео
Джерело:  Reuters

Щонайменше 23 людини загинули в Сирії в результаті нічних повітряних ударів російської авіації по місту Ідліб, що перебуває під владою повстанців, повідомила Наглядова рада з прав людини в Сирії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Як повідомляється, мова йде про найважче бомбардування з моменту припинення бойових дій, оголошеного в лютому.
Рада заявила, що повітряні удари були спрямовані на ряд позицій по всьому місту, один з таких ударів припав на місце поруч з лікарнею. Директор наглядової ради Рамі Абдурахман повідомив, що серед загиблих було семеро дітей. Втім, кількість жертв, ймовірно, зросте.
Рятувальники в Ідлібі працювали всю ніч в пошуку тих, хто вижив, і діставали їх з-під уламків зруйнованих будівель, в тому числі одну дитину, повідомила група цивільної оборони Ідліб на своїй сторінці в Facebook.


Відео: StepAgencyNews via YouTube
Водночас офіційний представник Міноборони Росії Ігор Конашенков заявив, що російська авіація не завдавала ударів в сирійській провінції Ідліб. "Ніяких бойових завдань, а тим більше завдання ударів, російська авіація в провінції Ідліб не виконувала", - сказав він.
Нагадаємо, нещодавно стало відомо про  знищення чотирьох російських вертольотів Мі-24 на авіабазі в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?