У Росії розкрили грандіозну помилку Путіна з Кримом
Категорія
Україна
Дата публікації

У Росії розкрили грандіозну помилку Путіна з Кримом

У Росії розкрили грандіозну помилку Путіна з Кримом
Джерело:  apostrophe.ua

Президент Росії Володимир Путін здійснив грандіозну помилку, пішовши на анексію Криму.
Таку думку висловив лідер російського націоналістичного руху "Русские" Дмитро Дьомушкін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю "Апострофу".
"Я вважаю, що Путін зробив грандіозну помилку і авантюру. Переділ кордонів Європи - це неприпустима річ. Особливо для РФ", - упевнений Дьомушкін.
"Тому що РФ - це найбільша і незаселена держава світу. Вже починаючи від Байкалу до Камчатки немає людей і взагалі нічого немає. І переділ світу і кордонів по праву сильного - це троянський кінь, якого чіпати не можна. Прецедент переділу кордонів небезпечний, перш за все, для РФ. У нас поняття, де там російська земля, дуже відносне", - пояснив націоналіст.
"Якщо міркувати, де історично чия земля, то Курильські острови можуть стати японськими, Далекий Схід і Сибір - китайськими, Карелія - ​​фінською, Калінінград - німецьким тощо. Путін закинув дуже небезпечний прецедент, і це не в інтересах росіян. Тому що завтра так китайці можуть ввести своїх зелених чоловічків в Сибір і провести там референдум. Було великою помилкою ось так публічно наплювати на міжнародне право. Я вважаю, нас чекають великі події. Проллється дуже багато крові. Ми стоїмо на порозі чогось великого і кривавого" , - додав Дьомушкін.
Про те, як Росія намагається боротися з наслідками своєї агресії проти України, читайте в статті ONLINE.UA: Путін масштабно атакує Європу: головна мета Кремля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?