Заява Порошенка з приводу мобілізації: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Заява Порошенка з приводу мобілізації: з'явилося відео

Заява Порошенка з приводу мобілізації: з'явилося відео
Джерело:  president.gov.ua

Опубліковано відео заяви президента України Петра Порошенка про те, що українська влада робить все можливе, щоб уникнути оголошення нових хвиль мобілізації.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.
"Ми поки що робимо все, щоб уникнути подальших хвиль мобілізації. Чому? Тому що ми значно підняли рівень грошового забезпечення українського воїна. І 30 тисяч військовослужбовців вже записалися на службу за контрактом", - сказав він, виступаючи на урочистостях з нагоди 70-річчя авіазаводу "Антонов".
Також глава держави додав, що пишається наявністю «мотивованих, добре навчених, нагодованих, одягнених, озброєних» українських бійців.
«І пишаюся тим, що зараз ми маємо іншу армію, і не випадково я оголосив 2016 й роком Повітряних сил України, тому що перекомплектування спиратиметься на виробничі потужності «Антонова», - резюмував Порошенко.




Як повідомляв ONLINE.UA, 31 травня Верховна Рада заборонила мобілізацію близьких родичів військових, які загинули під час АТО.


Відео:  112.ua

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?