ТНМК покликали в новий кліп українських ультрас: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

ТНМК покликали в новий кліп українських ультрас: опубліковано відео

ТНМК покликали в новий кліп українських ультрас: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 31 травня, українська група Танок на майдані Конго (ТНМК) представила новий кліп на пісню "Українська мрія", в зйомках якого взяли участь футбольні фанати.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал групи.
ДИВІТЬСЯ: Британська група виконала пісню "Океану Ельзи"
"Ідея цієї пісні в тому, що головний Дракон живе в дзеркалі навпроти. І він готовий розставити скрізь своїх людей, щоб вкрасти все, тому що для нього в цьому і полягає головна українська мрія. Треба бути дуже сильним, щоб йому протистояти", - прокоментував Фоззі.
Відеоробота увійшла в крайній лонгплей "Дзеркало" і стала 30 оригінальним кліпом в історії ТНМК.
Ролик став не просто ювілейним, а й знаковим: музиканти повернулися на місце зйомок свого першого кліпу на хіт "Зроби мені хіп-хоп".
"Оскільки для цієї пісні ми вибрали хіп-хопове звучання, подумали, що можна повернутися до колишнього стилю і в зйомці. І зняти відео там, де колись знімався наш перший кліп", - зазначив Фагот.
Велика частина відеоряду була відзнята в недобудованому пологовому будинку в районі харківського масиву Олексіївка. Компанію в кліпі учасникам групи склали вболівальники харківського "Металіста".
"Ми запросили на зйомку кліпу старих знайомих - ультрас "Металіста" - це кращі українські хітмейкери", - поділився Фагот.


ДИВІТЬСЯ: Перший фільм-кліп Скрябіна представлений в мережі
Як повідомляв ONLINE.UA, Pianoбой презентував новий кліп на україномовну пісню "Родимки" зі свого нового альбому Take Off.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?