Екс-соратник Ющенка чекає політичного притулку за кордоном: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Екс-соратник Ющенка чекає політичного притулку за кордоном: з'явилося відео

Екс-соратник Ющенка чекає політичного притулку за кордоном: з'явилося відео

Колишній керівник компанії "Укрспецекспорт", колишній соратник президента України Віктора Ющенка Сергій Бондарчук, який є володарем звання Герой України, чекає отримання політичного притулку від уряду Великої Британії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на розслідування програми "Схеми".
"Я подав документи на отримання політичного притулку рік тому. Процедура отримання непроста і довгострокова за часом, тому я до сих пір чекаю", - повідомив він.
За словами Бондарчука, повідомлення про підозру і розшук він отримав, коли перебував на території Великобританії.
«Моє перебування було відомо і СБУ, і ГПУ. Я хотів повернутися в Україну і боротися за своє чесне ім'я і справедливість, але всі мої друзі і сім'я наполягали, що це неправильно, і захищати себе на свободі легше, ніж у в'язниці. Згодом стало зрозуміло, що вони мали рацію", - сказав він.
Як стало відомо, правоохоронці підозрюють його в розкраданнях 7,5 мільйона доларів, і з червня 2016 року він перебуває в розшуку Інтерполу. Сам же Бондарчук заявляє, що звинувачення проти нього сфальсифіковано.


Бондарчук - офіцер СБУ, бізнесмен, колишній народний депутат України, член керівництва партії Віктора Ющенка "Наша Україна" і ініціатор її розпуску.
З 2005 до 2010 року був генеральним директором Державної компанії з імпорту та експорту продукції і послуг військового та спеціального призначення "Укрспецекспорт".
З рук тоді ще президента Віктора Ющенка Сергій Бондарчук отримав орден «За заслуги» та звання Героя України.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Росії оголосили в розшук мільярдера, який живе в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?