На "Океан Ельзи" поскаржилися в поліцію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

На "Океан Ельзи" поскаржилися в поліцію

На "Океан Ельзи" поскаржилися в поліцію
Джерело:  online.ua

Фронтмен української рок-групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук розповів, що на виступ групи в Дніпрі, який відбувся 28 травня, поскаржилися до поліції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter музиканта.
Через запізнення Вакарчука концерт на стадіоні "Дніпро-арена" розпочався на півтори години пізніше. Оскільки концерт тривав три години і закінчився пізно, це викликало обурення у місцевих жителів.
ДИВІТЬСЯ: Британська група виконала пісню "Океану Ельзи"
Святослав розповів в своєму особистому мікроблозі, що в поліцію надійшло анонімне повідомлення від жительки Дніпра з проханням припинити концерт, адже він заважає відпочивати.
"Явка з повинною", - з посмішкою висловився Вакарчук.


Пізніше Святослав додав:
"А якщо серйозно, дорогі наші шанувальники: приходьте на концерти вчасно, навіть заздалегідь. Так ми зможемо почати раніше і завершити не пізно", - написав Вакарчук.


Як повідомлялося на ONLINE.UA, "Океан Ельзи" дав безкоштовний концерт у Маріуполі.

стадион "Днепр-арена"
Источник: news.online.ua/743464/okean-elzy-porazil-dnepr-masshtabnym-kontsertom-opublikovany-foto-i-video/стадион "Днепр-арена"


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?