За день до свого 69-річчя легендарний британський рокер став батьком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

За день до свого 69-річчя легендарний британський рокер став батьком

За день до свого 69-річчя легендарний британський рокер став батьком
Джерело:  online.ua

Гітарист легендарної групи Rolling Stones Ронні Вуд напередодні свого 69-річчя в черговий раз став батьком: його дружина, 38-річна Саллі Вуд народила дівчаток-близнюків минулого понеділка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC News.
"Ронні і Саллі Вуд з великою радістю повідомляють про народження своїх дочок - Грейсі Джейн і Еліс Роуз. Дівчатка з'явилися на світ у понеділок, 30 травня, о 22:30, і почуваються чудово. Дівчата чарівні", - йдеться в заяві представника музиканта.
ДИВІТЬСЯ: В ідео з голлівудською актрисою на Донбасі з'явилося в мережі
Народження близнюків стало незабутнім подарунком для Вуда, адже в середу, 1 червня, йому виповниться 69 років!


Саллі і Ронні Вуд
Відзначимо, у гітариста вже є четверо дорослих дітей від двох попередніх шлюбів.
ДИВІТЬСЯ: Адель на концерті забула слова своєї пісні
Саллі і Ронні Вуд одружилися в 2012 році, боярином на весіллі був музикант Род Стюарт, а серед гостей були інші учасники групи Rolling Stones і екс-учасник Beatles Пол Маккартні.
Як повідомляв ONLINE.UA, народний депутат Михайло Гаврилюк, який нещодавно одружився з 22-річною студенткою, зізнався, що скоро стане батьком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?