Турчинову показали, чим Україна боротиметься з агресором: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Турчинову показали, чим Україна боротиметься з агресором: з'явилося відео

Турчинову показали, чим Україна боротиметься з агресором: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Українські зброярі показали секретарю Ради національної безпеки і оборони України Олександру Турчинову новітні розробки, які можуть бути передані в Збройні сили України в зону АТО на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, викладене на його офіційному сайті.
Секретар РНБО відвідав військовий полігон, де пройшла демонстрація і випробування безпілотників, більшість з яких були зроблені в Україні.
«Перед нами стоїть завдання налагодити серійне виробництво оперативно-тактичних і стратегічних безпілотних літальних апаратів (БПЛА), здатних виявляти загрозу на далеких відстанях ще на території агресора», - заявив Турчинов.
Крім того, секретарю РНБО показали модифікований бойовий вертоліт Мі-8, оснащений зброєю і броньованим протиракетним захистом повністю українського виробництва.
Турчинов зазначив, що останнім часом «російсько-окупаційні війська на сході нашої країни почали активно використовувати нові безпілотники як для розвідки і коригування вогню, так і бойові безпілотники, за допомогою яких вони намагаються завдати шкоди нашій техніці, складам і логістичним центрам.


«Багато хто з них потрапляє на нашу територію безпосередньо з Росії», - додав він.
Турчинов зазначив, що велике число зразків безпілотників бойового застосування були випробувані на полігоні, і «кращі з них будуть доопрацьовані, а їх виробництво поставлено на потік».
Він запевнив також, що до виробництва безпілотників підключиться і флагман української авіації - «Антонов», «який найближчим часом повинен забезпечити виробництво оперативно-тактичних і стратегічних безпілотних літальних апаратів, а також стратегічних БПЛА, здатних нести потужні ракети «повітря-земля».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українцям продемонстрували новітню російську зброю, яку було захоплено під час зіткнень з бойовиками на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?