"Шахтар" оголосив ім'я нового головного тренера
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Шахтар" оголосив ім'я нового головного тренера

"Шахтар" оголосив ім'я нового головного тренера
Джерело:  online.ua

Донецький "Шахтар" офіційно оголосив ім'я нового головного тренера. Як і очікувалось, ним став португальский спеціаліст Паулу Фонсека.


Про це ONLINE.UA повідомили у ФК "Шахтар".


Фонсека підписав з "Шахтерем" дворічний контракт. Португалець візьметься до роботи з 1 червня, коли й відбудеться його перша прес-конференція в якості головного тренера "горняків".


"Я дуже щасливий, що стаю частиною такого клубу, як "Шахтар". Працювати у такому клубі – це величезна привілегія для будь-якого тренера. Хочу сказати вболівальникам, що ми будемо продовжувати усю ту роботу, що велась багато років у "Шахтарі". Ми дуже амбіційні і будемо усі свої амбіції вкладати у красивий і якісний футбол", – сказав Паулу Фонсека.


З "Шахтарем" Фонсека знайом не за чутками. У чвертьфіналі Ліги Європы "горняки" впевнено переграли португальців -  2:1 у Бразі  і  4:0 у Львові.


ЧИТАЙТЕ: "Шахтар" заплатить 300 тисяч за Фонсеку


Паулу Фонсека. Народився 5 березня 1973 року у Мапуту, Мозамбік.
Тренерська кар'єра:  "Авеш" (2011–2012), "Пасуш де Феррейра" (2012–2013, 2014–2015), "Порту" (2013–2014), "Спортинг Брага" (2015–2016).


ЧИТАЙТЕ: "Донецьк — мій дім": футболіст збірної України розповів, навіщо повернувся до "Шахтаря"
Досягнення:

- володар Суперкубка Португалії (2013, "Порту");
- володар Кубка Португалії (2016, " Спортинг Брага").
Зазначимо, що Паулу Фонсека став 32-м тренером в історії "Шахтаря".


ЧИТАЙТЕ: "Це наш дім": гендиректор "Шахтаря" розповів про повернення в Донецьк

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?