Прихильник "Новоросії" побачив, як Путін здає ДНР-ЛНР
Категорія
Світ
Дата публікації

Прихильник "Новоросії" побачив, як Путін здає ДНР-ЛНР

Прихильник "Новоросії" побачив, як Путін здає ДНР-ЛНР

Один із адептів так званої "Новоросії" Анатолій Несміян (Ель-Мюрид), коментуючи  слова глави МЗС РФ Сергія Лаврова про те, що визнання ДНР і ЛНР контрпродуктивно, заявив, що президент Росії Володимир Путін здає "два мільйони співвітчизників" .
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook сепаратиста.
"Є політична установка - здати два мільйони співвітчизників, але так, щоб ніхто не нагадав Путіну про найбільший в світі розділений народ, про армію, яка буде стояти там за спинами, щоб хтось не спробував стріляти, ну і те де. Ось її і виконуємо. Все інше нас не стосується", - написав він.
За словами Несміяна, "Лавров, як справжній дипломат, відповів так, що зрозуміти його рішуче неможливо".
"Пасаж із Заходом у відповіді Лаврова - як стоп-сигнал для зайця, п'ята нога для собаки і шосте колесо у возі. Його не можна пристебнути взагалі ні до чого. Хоча питання було просте і виразне, що передбачає настільки ж чітку відповідь, бажано однозначну - так чи ні. ні, не визнаємо ні ДНР, ні ЛНР. Хоч ріжте - не будемо і все тут. Чесно і прямо", - зазначив сепаратист.
Раніше лідер російського націоналістичного руху "Рускіє"  Дмитро Дьомушкін заявив, що Росії і президенту РФ Володимиру Путіну не вигідний заморожений конфлікт на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?