Порошенко став почесним громадянином на батьківщині Ромео і Джульєтти
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко став почесним громадянином на батьківщині Ромео і Джульєтти

Порошенко став почесним громадянином на батьківщині Ромео і Джульєтти
Джерело:  ЛІГА.net

Президент України Петро Порошенко

 став почесним громадянином італійського міста Верона, де, як відомо, відбуваються події трагедії Вільяма Шекспіра "Ромео і Джульєтта".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

ЛІГА.net

.


Як пише Corriere Del Veneto, міська рада Верони прийняла пропозицію мера Флавіо Тозі, який побажав таким чином віддячити Порошенко за сприяння в поверненні місту  вкрадених там в листопаді минулого року полотен майстрів епохи Відродження.
"Це символічний знак визнання з боку нашого міста, яке хоче віддячити президенту Порошенко за повернення нашої культурної спадщини", - заявив Тозі.
Мер Верони впевнений, що "це послужить основою для зміцнення соціальних, економічних, туристичних і культурних зв'язків з Україною".
Повідомляється, що Тозі планує відвідати Київ на початку червня.
Нагадаємо,  11 травня в Одеській області прикордонники виявили 17 викрадених з італійського музею картин епохи Відродження, які прямували в Росію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?