Знаменитий російський режисер їде знімати фільм про бойовиків "Новоросії"
Категорія
Світ
Дата публікації

Знаменитий російський режисер їде знімати фільм про бойовиків "Новоросії"

Знаменитий російський режисер їде знімати фільм про бойовиків "Новоросії"

Відомий російський режисер, народний артист Росії і заступник голови комітету Держдуми з культури Володимир Бортко

їде на окупований Донбас знімати фільм про бойовиків ДНР і ЛНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю автора сценарію майбутнього фільму Олександра Проханова Комсомольской правде.


Режисер "Собачого серця", "Майстра і Маргарити", "Тараса Бульби" зніматиме фільм за романом пропагандиста президента РФ Володимира Путіна Олександра Проханова "Вбивство міст", в якому бойовики представлені як "захисники" Донбасу.


Зйомки будуть проходити в Москві, Ростові-на-Дону і на окупованій території Донбасу. Бюджет майбутнього фільму - 309 млн рублів (понад 100 млн грн).


"Сценарій був схвалений в різних інстанціях. В тому числі в найтаємничнішій і найвищій. 30-го була презентація цієї майбутньої роботи. Вона теж з якимось ритуалом, і там Бортко зробив, кажуть, якийсь приголомшливий ролик, де співається пісня "Росіяни, де ви там, в підвалах зі свічками, в Донбасі під канонадою...", у мене там був тріумф", - розповів автор сценарію.


Він зазначив, що майбутній фільм про долю Донбасу, а значить, і про долю Росії.


"Цей фільм має таке державне значення, це фільм про долю Донбасу, а значить, про долю Росії, про долю російського світу, це фільм про мучеництво, про жертовність, про героїзм, віднесений не тільки в минуле, в велику війну, а у вчорашній день... Я думаю, що цей фільм не залежиться", - зазначив Проханов.


Передбачається, що зйомки пропагандистської картини почнуться до кінця літа або на початку осені.


Раніше повідомлялося, що

в Москві буде представлений тритомник виступів президента Росії Володимира Путіна під назвою "Пряма мова".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?