Загибель дітей на Донбасі: Парубій озвучив жахливі цифри
Категорія
Україна
Дата публікації

Загибель дітей на Донбасі: Парубій озвучив жахливі цифри

Загибель дітей на Донбасі: Парубій озвучив жахливі цифри

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій

на засіданні парламенту заявив, що з початку проведення антитерористичної операції на Донбасі там загинули 68 і були поранені 186 дітей.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Українську правду

.


"За моїми даними, за час військової агресії в Донецькій і Луганській областях загинуло 68 дітей, поранені 186", - сказав він, зазначивши, що останнім часом почастішали випадки, коли російські безпілотники скидають на українську територію вибухові пристрої, через які гинуть цивільні і зокрема - діти.


Водночас депутат від "Опозиційного блоку", дитячий омбудсмен за режиму зниклого екс-президента Януковича Юрій Павленко зазначив, що, за його даними, кількість загиблих і поранених дітей значно більше.


"За нашою інформацією, аналізом всіх офіційних і відкритих джерел цифра є ще більш трагічною: за два роки військових дій загинуло 199 українських дітей від куль і осколків і близько 500 отримали поранення", - сказав він, додавши, що на сьогоднішній день близько 10 тисяч дітей проживають "в сірій зоні" і кожен день наражаються на небезпеку.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

в РНБО озвучили сумну кількість загиблих українців на Донбасі з початку 2016 року і з початку військових дій

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?