Жахлива ДТП з п'яним водієм сталася на Чернігівщині: є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

Жахлива ДТП з п'яним водієм сталася на Чернігівщині: є загиблі

Жахлива ДТП з п'яним водієм сталася на Чернігівщині: є загиблі

Рано-вранці в середу, 1 червня, в селі Томашівка Чернігівської області п'яний водій влетів у групу батьків і родичів, які супроводжували випускників школи, в результаті чого загинули три особи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Департамент цивільного захисту Чернігівської ОДА.
ДТП сталося в селі Томашівка Ічнянського району о 4:15.
"Водій автомобіля Тoyota Camry, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, скоїв наїзд на групу батьків і родичів, які супроводжували випускників школи, після чого врізався в дерево. У результаті трагедії на місці події загинули три людини: жінка 1985 року народження та двоє чоловіків 1972 і 1976 року народження", - йдеться в повідомленні.
Крім того, ще 3 жінки і водій автомобіля з пасажиром отримали травми різного ступеня тяжкості і були доставлені в лікарню.
Раніше повідомлялося, що в Полтавській області сталася ДТП, в якій автобус з футболістами київського "Динамо" 2000 року народження перекинувся дорогою в Дніпро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?