Ватажок ДНР видав нове марення про "геноцид народів Донбасу" і звернення до ООН
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР видав нове марення про "геноцид народів Донбасу" і звернення до ООН

Ватажок ДНР видав нове марення про "геноцид народів Донбасу" і звернення до ООН
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко

оголосив збір підписів під зверненням до Ради Безпеки ООН з вимогою змусити Україну виконувати Мінські угоди, а також закликав світову громадськість "зупинити геноцид народів Донбасу з боку української влади"


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сепаратистів.


"Минуло вже півтора року з моменту підписання комплексу заходів в Мінську, а Україна так і не приступила до реалізації його положень. Замість цього Київ займається імітацією реальних кроків і під надуманими приводами затягує процес мирного врегулювання", - заявив бойовик.


Захарченко в черговий раз видав звинувачення на адресу українських силовиків, які нібито порушують режим припинення вогню, а також звинуватив Україну у відмові провести амністію і затягуванні процесу обміну полонених за прописаною в Мінських домовленостях формулою "всіх на всіх".


Ватажок бойовиків зазначив, що громадськість закликає міжнародні організації "зупинити геноцид народів Донбасу з боку української влади і припинити каральну операцію, звану АТО". На його думку, після цього звернення жодна країна світу не зможе закрити очі на "те, що відбувається беззаконня".


Захарченко додав, що в ухваленій 17 лютого 2015 року Радою Безпеки ООН резолюції щодо України на підтримку Мінських домовленостей зазначено, що конфлікт на Донбасі необхідно вирішити мирним шляхом.


Раніше

ватажок так званої ДНР заявляв, що спецслужби України проводять "полювання на відьом" серед населення Донбасу, щоб під виглядом військовополонених "виміняти на своїх бойовиків"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?