Мережу підірвало смішне засідання "уряду ЛНР": з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Мережу підірвало смішне засідання "уряду ЛНР": з'явилося відео

Мережу підірвало смішне засідання "уряду ЛНР": з'явилося відео

У мережі активно обговорюють і висміюють відео із засіданням так званої "ради міністрів" ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Ярослава Гребенюка.
"Це треба дивитися всі півтори години. Свято душі - іменини серця. Особливо потішила пика Валентини Ткаченко. Була ректором сільгоспакадемії, де районне начальство кандидатські захищало, ось Гапочку навіть згадати - тобто сиділа на зборі грошей, солідною людиною була, всіх тримала в їжакових рукавицях. А тепер стала міністром, але сидить серед паскудних клоунів і слухає якогось жирного *****а, який їй нарікає, що вона не вміє картоплю для розумово відсталих дітей закуповувати. Причому ****ще стало таким, ніби вона сама цю картоплю копає, а потім на кравчучці на 3-й кілометр продавати з центру пішки везе", - написав Гребенюк.
Відеожурналіст Андрій Яницький на своїй сторінці в Facebook так прокоментував відео:
"Засідання фейкового уряду ОРЛО, Голлівуд відпочиває. Розподіл картоплі між "міністерствами", організація паралімпійських ігор між ОРЛО і ОРДО, контрабанда м'яса, розбір скарг від громадян на автомобілістів-лихачів. Загалом, багато важливих справ".
Журналіст Олександр Янковський в свою чергу додав:
"Плотницький: Залізничники скаржаться, що у них велика заборгованість по зарплатах. Ви ставили це питання перед українцями в Мінську? - Так, ставили. Пообіцяли виплатити. Плотницький: - Ви чули, залізничники? Ми вирішили ваше питання.
Що не кажи - а Луганськ - місто економічних геніїв".


Раніше повідомлялося, що  ватажок ЛНР Ігор Плотницький влаштував жорсткий рознос одному зі своїх міністрів, який надумав провести паралімпійські ігри, але не досяг успіхів у розвитку туризму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?