Пародія на кліп про лабутени Полякової підкорила інтернет: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пародія на кліп про лабутени Полякової підкорила інтернет: опубліковано відео

Пародія на кліп про лабутени Полякової підкорила інтернет: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Нова відеоробота головної Суперблондинки країни

, епатажної співачки, ведучої гумористичного шоу Олі Полякової на пісню "О Боже, як боляче!" набрала рекордну кількість переглядів сторінок в мережі - понад два мільйони.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі співачки.


Новий літній кліп Полякової викликав ажіотаж в мережі. Відео, розміщене в соцмережах, набрало рекордну кількість переглядів сторінок: понад 1 000 000 переглядів на Youtube, півмільйона - в Facebook, 500 тисяч - в Instagram, і 130 000 - Вконтакте всього за один тиждень з дня прем'єри!


ДИВІТЬСЯ

:

Білик з'явилася на публіці з екс-чоловіками


Загалом новий кліп Суперблондинки подивилися понад 2 мільйони глядачів, досягнувши ефекту «вірусного» ролика. А цитати головних героїв стали новими мем-фразами.


"Деякі порівняли кліп "О Боже, як боляче" з "лабутенами" групи "Ленінград", але формат кліпу-історії з численними репризами і вставками не новий, і не тільки для нас, але і для "Ленінграда". До того ж, ми завжди дотримуємося конкретних рамок, адже нас дивляться діти, - зазначила Полякова.


ДИВІТЬСЯ:

ТНМК покликали в новий кліп українських ультрас


Відзначимо, що кліп «О Боже, як боляче!» став першою спільною роботою Олі Полякової та клімпейкера Алана Бадоєва.



Як повідомлялося раніше на ONLINE.UA,

Оля Полякова стала тренером гумористичного шоу "Ліга сміху"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?