Під Радою свиснув рак: опубліковані фото і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Під Радою свиснув рак: опубліковані фото і відео

Під Радою свиснув рак: опубліковані фото і відео
Джерело:  УНН

У середу, 1 червня, активісти, які виступають проти змін до Конституції і вимагають негайного створення антикорупційних судів, привели під стіни Верховної Ради рака-свистуна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
За словами активістів, таким чином вони хотіли показати, що створення і запуск роботи антикорупційного суду почнеться тоді, коли "рак свисне на Банковій".
"Ми вимагаємо належних змін в закон про судоустрій, які відкладають створення і запуск роботи антикорупційного суду на невизначений термін. Закликаємо народних депутатів не шахраювати з текстами і прописати в законопроекті чіткі терміни і умови створення антикорупційного суду і палати при Верховному суді, критерії до антикорупційних суддів і, що найважливіше, особливий порядок їх конкурсного відбору", - сказав активіст Михайло Жернаков.
За словами мітингувальників, зі своїми вимогами вони прийдуть під стіни Верховної Ради і завтра, 2 червня, коли очікується голосування народних депутатів за зміни в закон про судоустрій.


Раніше повідомлялося, що 31 травня під будівлею парламенту активісти вимагали прийняти закон №3822 про квоти для української музики в радіо-ефірах.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?