Стало відомо, як виглядатиме дорослий Гаррі Поттер: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо, як виглядатиме дорослий Гаррі Поттер: опубліковані фото

Стало відомо, як виглядатиме дорослий Гаррі Поттер: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фото акторів, які гратимуть в п'єсі "Гаррі Поттер і Прокляте дитя" сім'ю Поттерів: вже дорослий Гаррі, його чарівна рудоволоса дружина Джіні і середній син - Альбус, який вже встиг стати підлітком.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Pottermore.
Британська письменниця, сценарист і кінопродюсер Джоан Роулінг через вісім років затишшя анонсувала п'єсу "Гаррі Поттер і Прокляте дитя" - сиквел роману в двох частинах. Роулінг представила виконавців ролей Гаррі, Джіні і їх сина Альбуса.
ДИВІТЬСЯ: За день до свого 69-річчя легендарний британський рокер став батьком

Змужнілого Гаррі Поттера, який тепер працює в Міністерстві Магії, зіграє 36-річний актор популярної в Лондоні вистави "Любителі історії" Джеймі Паркер, його дружину Джіні - 47-річна зірка п'єс "Макбет" і "Дванадцята ніч", фільмів "Секс, наркотики і рок-н-рол" і "Готель Меріголд. Заселення триває" Поппі Міллер, а другого сина пари Альбуса - Сем Клемметт.
Відзначимо, прем'єра передпоказу восьмої частини саги про чарівника Гаррі Поттера буде представлена ​​вже 7 червня в лондонському театрі "Palace".


Джеймі Паркер в ролі змужнілого Гаррі Поттера


Поппі Міллер в ролі дружини Поттера Джіні


Сем Клемметт в ролі сина пари Альбуса

Як повідомлялося на ONLINE.UA, українські чиновники кумедно взяли участь у флешмобі з Гаррі Поттером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?