Винуватці війни на Донбасі спокійно живуть в Києві - екс-нардеп назвав імена
Категорія
Політика
Дата публікації

Винуватці війни на Донбасі спокійно живуть в Києві - екс-нардеп назвав імена

Винуватці війни на Донбасі спокійно живуть в Києві - екс-нардеп назвав імена
Джерело:  online.ua

Винуватці війни на Донбасі, зокрема, екс-нардеп від Компартії Спиридон Кілінкаров, який в 2014 році возив гроші сепаратистам ЛНР, зараз мають квартири в Києві і можуть спокійно перебувати в столиці.
Про це заявив в інтерв'ю ONLINE.UA екс-нардеп від Партії регіонів Володимир Ландик.
"Кілінкаров зараз їздить спокійно в Москву і ллє лайно на Україну (виступає в ефірах російських телеканалів - ред.), а потім повертається в свою квартиру, яку йому дав Єфремов (колишній глава фракції ПР в парламенті Олександр Єфремов, якого Ландик назвав головним винуватцем здачі Луганська Росії, - ред.), коли був главою регламентного комітету Верховної Ради. Кілінкарову Єфремов квартиру дав - а мені не дав... Постійно (Кілінкаров буває в столиці, - ред.). У нього квартира на Лівому березі в будинку Верховної Ради. Подивіться - у кого квартири в будинку Верховної Ради? У тих, хто їздить у Москву і ллє лайно в телеефірах: у Кілінкарова, в Олени Бондаренко. Усі, хто проти України - всі отримали там квартири від Єфремова. Решта жили в готелі. Навіть в таких дрібницях їх проросійське угруповання працювало", - сказав політик.
"В Україні мало хто знає правду про Єфремова. Хіба що Аркадій Лесничевський (луганський мільйонер, власник найбільшого в Україні автотранспортного підприємства міжнародних перевезень ТОВ "Транспеле", - ред.) знав - так не дожив до нашого часу. Якщо його дістати з могили, оживити і розповісти, що у нас почалася війна, Лесничевський одразу ж скаже: "Це - Єфремов!" Це я вам гарантую.
І обов'язок кожного громадянина - покарати винних у цій війні. Тих, які зараз спокійно по Києву гуляють. Я кілька разів був у Турчинова, Авакова, розповідав про те, як Єфремов фальсифікував вибори на Луганщині, як домовився здати Луганськ Росії. Але їм це не цікаво", - додав колишній нардеп.
Більше про винуватців війни на Донбасі  читайте на ONLINE.UA: Ефремов сдал Луганск под гарантии от Путина — экс-нардеп Ландик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?