Гройсман висунув ультиматум губернаторам
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман висунув ультиматум губернаторам

Гройсман висунув ультиматум губернаторам

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман

наполягає на звільненні керівників обласних державних адміністрацій, які не зможуть перевести свої регіони на систему електронних закупівель Prozorro з 1 серпня, як того вимагає закон.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

УНІАН

.


Гройсман підкреслив, що готовий докласти всіх зусиль і допомогу для того, щоб підготувати регіони до виконання закону в строк.


"Однак керівники в тих областях, які не перейдуть на Prozorro з 1 серпня, повинні бути звільнені", - сказав глава уряду на засіданні Кабміну.


За даними Кабміну, в регіональному розрізі найбільш активно систему Prozorro використовує влада Києва і Дніпропетровської області.


Раніше прем'єр наголосив на необхідності переходу 100% сфери державних витрат на систему електронних закупівель.


Система Prozorro була розроблена Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та почала впроваджуватися в 2015 році. Наразі кількість тендерів в системі вже перевищила 95 тис.


Раніше повідомлялося, що

18 травня Кабінет міністрів на чолі з Володимиром Гройсманом визначив умови продажу і стартову ціну Одеського припортового заводу

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?