Беріть приклад з бандитів 90-х: з'явилося відеозвернення Савченко до нардепів
Категорія
Політика
Дата публікації

Беріть приклад з бандитів 90-х: з'явилося відеозвернення Савченко до нардепів

Беріть приклад з бандитів 90-х: з'явилося відеозвернення Савченко до нардепів
Джерело:  Сьогодні

Народний депутат Надія Савченко

закликала депутатів Верховної Ради взяти приклад з бандитів 90-х і покаятися за свої гріхи.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Сегодня

.


Савченко закликала нардепів створити

Тимчасову слідчу комісію з офшорного скандалу

.


"Кожна влада, яка приходить, починає кричати про корупцію минулої влади. Не було ще на моїй пам'яті жодної влади, яка б говорила про свою корупцію. Ви всі на "Титаніку". Парламент цього скликання - ми всі на "Титаніку". І щоб ви розуміли: ніхто з вас не випливе. Ви вже не випливете зараз, якщо проголосуєте проти цього закону, проти створення цієї комісії. На вас зараз дивиться народ. Якщо ви зараз не створите комісію - народ вже зрозуміє, які ви. Якщо ви створите комісію, і вона нічого не дасть, народ теж зрозуміє, які ви. В будь-якому випадку, з цього корабля не втечуть навіть щури", - заявила вона з трибуни парламенту перед голосуванням за відповідну постанову.


Савченко закликала парламентаріїв «не викручуватися" і почати боротьбу з корупцією з себе.


"Почніть, як бандити 90-х: вони крали, вони визнали це, а потім вони наїлися і понесли до церкви гроші. Замолити свої гріхи перед народом. Почніть з себе. Віддайте зайве. І тоді народ ваш "Титанік" винесе на руках, а ви врятуєте Україну. Якщо ви цього не зробите, народ втопить вас. У цю Верховну Раду запустять такий снаряд, що ляжуть тут всі. Тому раджу почати з того, щоб прийняти комісію і зробити це чесно. Можливо, це буде першим, що зробить чинна влада для людей", - зазначила нардеп.



Нагадаємо,

Верховна Рада України відмовилася створювати Тимчасову слідчу комісію з офшорного скандалу за участю президента Петра Порошенка

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?