Українська співачка закрутила роман із російським актором: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка закрутила роман із російським актором: опубліковані фото

Українська співачка закрутила роман із російським актором: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Протеже Григорія Лепса, українська співачка Аліна Гросу і герой серіалу "Сходи в небеса" російський актор Мікаел Арамян почали зустрічатися.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на life.ru.
Нещодавно закохані були помічені журналістами на літній веранді італійського ресторану. Пара не соромилася і на людях виявляла одне до одного свої почуття. Друзі пари розповіли, що вони зараз перебувають на стадії відносин, яку прийнято називати цукерково-букетний період.

ДИВІТЬСЯ: Пародія на кліп про лабутени Полякової підкорила інтернет



Варто відзначити, Аліна та Мікаел познайомилися всього місяць тому, під час зйомок кліпу Гросу на пісню "Собака", де актор зіграв головну роль. За словами джерела, іскра між актором і співачкою пробігла одразу після знайомства, а після завершення зйомок у зірок швидко зав'язалися романтичні стосунки.

ДИВІТЬСЯ: Екс-учасниця ВІА-Гри дебютувала з новим проектом
Аліна Гросу виступає на сцені з 4-х років, а в серпні 2010 року Аліна поїхала в Москву, де вступила до Всеросійського державного університету кінематографії.
Як повідомляв ONLINE.UA, Ірина Білик з'явилася на публіці з екс-чоловіками.
 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?