У Кремлі досі вважають Крим Україною: опублікований документ
Категорія
Світ
Дата публікації

У Кремлі досі вважають Крим Україною: опублікований документ

У Кремлі досі вважають Крим Україною: опублікований документ
Джерело:  Співрозмовник.ru

Російські журналісти виявили, що в документах Управління справами президента Росії окупований Севастополь досі значиться таким, що належить Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Собеседнік.ru.
Відзначається, що у Кремля є Спеціальний льотний загін "Росія", підконтрольний Управлінню справами президента. Цей загін займається авіаперевезенням перших осіб держави. Як з'ясувало видання, в грудні 2015 року гендиректор "Росії" Ярослав Одинцов в рамках держзамовлення підписав з "Аерофлотом" договір на 2016 рік на 3.886.144.234 руб. 68 коп. За цю суму "Аерофлот" зобов'язаний забезпечувати кремлівській "Росії" лише послуги диспетчерів, доставку екіпажів до трапу, перебування членів цих екіпажів в аеропортах і їх медогляд.
У Додатку 1 до договору перераховані всі аеропорти прибуття, де приземляються літаки "Росії". Слово "Севастополь" знайшлося в позиції "Ближнє зарубіжжя, СНД - Україна". Журналісти підкреслюють, що через два роки після незаконної анексії півострова в документах Управління справами президента він все ще формально значиться як територія України.




Раніше лідер російського націоналістичного руху "Русские"Дмитро Дьомушкін висловив думку, що президент Росії Володимир Путін здійснив грандіозну помилку, пішовши на анексію Криму.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?