У Раді побилися депутати: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді побилися депутати: опубліковано відео

У Раді побилися депутати: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Ранкове засідання Верховної Ради України завершилося бійкою депутатів, які посперечалися про рішення щодо перейменування міст Дніпропетровськ і Комсомольськ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, розміщене на каналі видання « Сегодня » в youtube.
Перед голосуванням спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що напередодні голосування на нього намагалися натиснути, і додав, що вважає рішення про перейменування міст історичним.
Після цього він поставив проекти постанов про скасування перейменування на голосування.
Рішення про скасування перейменування Дніпропетровська підтримали всього 20 народних обранців (при 226 необхідних), а рішення щодо Комсомольська підтримали 18 депутатів.
Бійка сталася після провалу голосування про скасування перейменування міст Дніпропетровська на Дніпро та Комсомольська - на Горішні Плавні.
Відзначимо, що до відвертого мордобою справа не дійшла, але поштовхатися між собою депутати все ж встигли.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Верховній Раді виступила нардеп Надія Савченко, яка запропонувала колегам згадати 90-ті роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?