Росія відхрестилася від важливого рішення щодо Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія відхрестилася від важливого рішення щодо Донбасу

Росія відхрестилася від важливого рішення щодо Донбасу

У Росії спростували заяви Києва про свою згоду на розгортання збройної міжнародної поліцейської місії на Донбасі.
Про це заявили в МЗС РФ, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
"Для обговорення цих питань є сформовані формати. В першу чергу, це контактна група, яка збереться в Мінську, а також ОБСЄ, в рамках якої відповідне рішення і повинно бути прийнято", - сказав заступник голови російського дипломатичного відомства Григорій Карасін.
Також він додав, що Росія "такої згоди не давала" і додав, що в цьому випадку "багатослівність київських стратегів лише заважає справі".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше заступник глави Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв повідомив, що в Росії погодилися на розгортання міжнародної збройної поліцейської місії на Донбасі.
За його словами, українська сторона має в своєму розпорядженні записи телефонних розмов, які містять згоду "нормандської четвірки" на розміщення збройної поліцейської місії ОБСЄ.
Нагадаємо також, що раніше глава МЗС Росії Сергій Лавров категорично відкинув можливість появи на Донбасі поліцейської місії ОБСЄ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?