У Путіна недовго протрималися без європейських продуктів
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Путіна недовго протрималися без європейських продуктів

У Путіна недовго протрималися без європейських продуктів
Джерело:  online.ua

У Росії вирішили послабити продуктові санкції, впроваджені проти західних країн у відповідь на їх обмеження після російської анексії Криму та агресії на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на постанову російського уряду.
Згідно з рішенням Кабінету міністрів РФ, буде пом'якшено режим санкцій щодо продуктів з США, Канади, Австралії, країн Євросоюзу, України та деяких інших країн Європи.
У переліку зазначено, що ембарго буде ослаблено щодо імпорту пташиного м'яса, яловичини і овочів, які використовуються для виробництва дитячого харчування.
При цьому той факт, що ввозяться в Росію продукти, призначені саме для дітей, імпортерам потрібно буде доводити.
Порядок підтвердження цільового призначення має розробити Міністерство сільського господарства РФ, воно ж визначить і допустимі обсяги ввезення виведених з-під контрсанкцій продуктів.
Раніше прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що доручив підготувати пропозиції щодо продовження продовольчого ембарго до кінця 2017 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше політичний експерт Євген Магда пояснив, як і навіщо Росія буде домагатися пом'якшення санкцій політики Заходу.
Нагадаємо також, що раніше в Німеччині заговорили про поступове пом'якшення санкцій проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?