У бойовиків ДНР з'явився свій "Макдональдс": опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У бойовиків ДНР з'явився свій "Макдональдс": опубліковано фото

У бойовиків ДНР з'явився свій "Макдональдс": опубліковано фото
Джерело:  gdevdonetske.com

У Донецьку, окупованому бойовиками ДНР, готуються до відкриття ресторану швидкого харчування в будівлі колишнього «Макдональдса».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання «Где в Донецке».
Бойовики вирішили залишити від старої назви тільки букву «М», і тепер на будівлі в районі автовокзалу «Південний» висить вивіска «ДонМак».
«Сьогодні, проїжджаючи повз «Макдональдс», ми звернули увагу, що цей ресторан швидкого харчування змінив вивіску і тепер називається« ДонМак», - йдеться в повідомленні.
Також в ньому зазначено, що, «судячи з усього, зовсім скоро перші клієнти заповнять зали і будуть із задоволенням насолоджуватися смачними гамбургерами і чизбургерами, картоплею фрі, фірмовим морозивом, напоями та іншою їжею».



"ДонМак" в Донецьку/Фото: Новости Донбасса
При цьому дата відкриття «ресторану» невідома.
Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно подібний хід вже зробили в Луганську: там з пафосом відкрився ресторан в будівлі колишнього «Макдональдса».
Однак незабаром луганчани були змушені повернутися до колишніх закладів - луганський «Макдональдс» закрився через брак продуктів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?