Трагедія на львівському звалищі: рятувальні роботи зупинені
Категорія
Україна
Дата публікації

Трагедія на львівському звалищі: рятувальні роботи зупинені

Трагедія на львівському звалищі: рятувальні роботи зупинені
Джерело:  dsns.gov.ua

На  звалищі у Львівській області рятувальники вирішили призупинити пошуково-рятувальну операцію через загрозу повторного обвалу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення прес-служби ДСНС.
«О 13.42 прийнято рішення про тимчасове припинення пошуково-рятувальних робіт на звалищі у Львівській області, відведення особового складу і техніки в зв'язку з загрозою повторного обвалу», - йдеться в повідомленні.
Також в ДСНС відзначили, що 1 червня, о 15.00 у всіх підрозділах відомства були включені пожежні сирени - таким чином рятувальники вшанували пам'ять своїх колег Юрія Рудого, Андрія Вненкевіча, Богдана Юнка, загиблих у Львівській області.
«На знак скорботи за загиблими колегами у всіх підрозділах ДСНС України на фасадах адміністративних будівель і території пожежних частин було приспущено державний прапор України і прапор ДСНС України. Рятувальники хвилиною мовчання вшанували загиблих героїв-вогнеборців. О 15:00 вишикувані на фасадах всіх пожежно-рятувальних частин України пожежні (спеціальні) автомобілі включили звукові сирени», - додали у відомстві.
Як повідомляв ONLINE.UA, 30 травня у Львівській області стався зсув сміття, під яким опинилися кілька рятувальників. Тіла трьох загиблих були знайдені під завалами 31 травня.
До цього часу  залишається незнайденим співробітник львівського комунального підприємства "Збиранка", яке займається експлуатацією міського сміттєзвалища.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?