Саакашвілі зайнявся фотожабами: опублікована карикатура
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі зайнявся фотожабами: опублікована карикатура

Саакашвілі зайнявся фотожабами: опублікована карикатура

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі висміяв рішення про знищення 11 тисяч китайських велосипедів, які контрабандно ввезли в Україну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook губернатора.
«ДФС перекваліфіковувалося з податкових білок на велосипедних ведмедів», - написав Саакашвілі.
Також він виклав фотожабу, на якій глава Державної фіскальної служби Роман Насіров зображений у вигляді ведмедя, який їде на велосипеді.
Варто нагадати, що раніше в Одесі було вилучено 11 400 китайських велосипедів на загальну суму в 17,13 мільйона гривень. Приморський райсуд міста ухвалив їх знищити.
У свою чергу, Саакашвілі виступив з гнівним протестом ідеї знищення велосипедів: «Про яке знищення 11 тисяч велосипедів йдеться? Ви з глузду з'їхали, чи що? Не смійте навіть пальцем їх чіпати! Ми знайдемо спосіб передати їх дітям!».



Як повідомляв ONLINE.UA, з головою Одеської ОДА зустрівся президент України Петро Порошенко, який назвав Міхеїла Саакашвілі надійним членом команди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?