Український банк вигадав новий жарт про Мєдвєдєва: опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Український банк вигадав новий жарт про Мєдвєдєва: опубліковано фото

Український банк вигадав новий жарт про Мєдвєдєва: опубліковано фото

Українські банкіри з гумором відреагували на заяву прем'єр-міністра РФ Дмитра Мєдвєдєва про відсутність грошей, що він зробив у Криму, і вигадали новий жарт на цю тему.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook першого заступника голови правління Приватбанку Олега Гороховського.

«З огляду на останні тренди, колеги запропонували новий екран банкомата, якщо в ньому закінчилися гроші )))» — написав він, виклавши відповідне фото.

На знімку, нібито зробленому з екрану банкомату, в якому закінчилися гроші, людині приносять вибачення і вказують адресу найближчого місця, де можна зняти гроші.

При цьому в нижній частині екрану виводиться напис: «Грошей немає, але Ви тримайтесь тут. Вам всього доброго, гарного настрою і здоров'я».



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий російський блогер і журналіст Євген Левкович зазначив, що Дмитро Мєдвєдєв мимоволі зумів сформулювати національну ідею Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?