Сепаратистський скандал в Харкові: головний фігурант дав пояснення
Категорія
Україна
Дата публікації

Сепаратистський скандал в Харкові: головний фігурант дав пояснення

Сепаратистський скандал в Харкові: головний фігурант дав пояснення
Джерело:  057.ua

Володислав Бірбасов,  патрульний поліцейський з Харкова, який опинився в епіцентрі сепаратистського скандалу, запевнив, що змінив свої погляди в результаті спілкування з українськими активістами.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 057.ua.

Нагадаємо, раніше у мережі була опублікована інформация про те, що харківський патрульний активно захоплюється діями Росії під час окупації Криму і прославляє дії «Беркуту» під час Євромайдану.

Сам поліцейський визнає, що усі показані волонтерами скріншоти сторінок із соцмереж дійсно належать йому.

"Сторінка моя, але видно по датах, які вказані на цих записах, що це 2014 рік і початок 2015. На той момент я ще не працював у поліції. Я вже давно переглянув погляди у світі політики, і взагалі, оскільки являюся співробітником МВС України", - розповів він.

За його словами, він почав більше "спілкуватися з українськими активістами, які пролили світло на усю цю політику".


Тим часом, інформація щодо Володислава Бірбасова була опублікована на сайті "Миротворець".

У свою чергу, поліцейський не збирається ігнорувати ситуацію, вважаючи, що в нього є підстави хвилюватися за своїх рідних "Я ціную свою роботу і не хочу, аби через чиюсь дурість постраждали мої близькі".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у мережі було опубліковане відеозвернення так званих "харківських партизан"из ДНР, які обіцяли "повернутися до Харкова з парадним маршем".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?